Narodna Apoteka

Tradicionalna Biljna Medicina

KAKO LIJEČITI

Nevjerojatno otkriće – Vitamin liječi upalu pluća za samo 3 sata?!

Tijekom 1940. godina doktor medicine Frederik Klener je dokumentirao da adekvatne doze vitamina C imaju sposobnost da izliječe preko 30 različitih bolesti, uključujući i upalu pluća.

 

Iako započinje sa osjećajem drhtavice i kašljem, virus uzročnik upale pluća može da prouzrokuje i nakupljanje tečnosti u plućima što u većini slučajeva dovodi do smrti.

Nažalost, u slučaju virusne infekcije antibiotici ne pomažu, a oslabljeni imunitet u oboljele osobe i zaustavljen limfni sistem je temelj za pretežno stvaranje bronhitisa koji kao i većina drugih bolesti, zahtijeva ogromnu brigu u liječenju.

Do sada se pokazalo da vakcine protiv gripe gotovo uvijek oslabljuju imunološki sistem i sadrže nevjerojatno velike količine toksičnih sastojaka kao što su živa, aluminij i formaldehidi. Ovi neželjeni metali i kemikalije uzrokuju neurološke probleme i ponekad probleme sa reproduktivnim sistemom.

Tijekom 1940. godina doktor medicine Frederik Klener je dokumentirao da adekvatne doze vitamina C imaju sposobnost da izliječe preko 30 različitih bolesti, uključujući i upalu pluća.

 

Ovaj vitamin je posljednjih nekoliko godina dobio mnogo pažnje, ali nažalost ne dovoljno. Antioksidant može da ojača imunološki sistem, pomogne detoksikaciju jetre, pojača kognitivne funkcije i zaštiti tijelo protiv stranih napadača. Također je poznat kao lijek za uobičajenu prehladu, skorbut, astmu, giht, koštano mišićne povrede, visok krvni tlak i sezonske alergije.

Usred borbe protiv upale pluća, vitamin C može da učini čuda u podršci naše prirodne sposobnosti za obranu bez oštećenja crijevne flore. Smanjivanje sadržaja prirodne tjelesne mikro flore zbog uništavanja virusa može da stvori dugoročne neravnoteže.

 

Nakon intervjua dr. Andrjua Saula, dobiveno je još informacija o snazi vitamina C. Ovaj liječnik je iznio podatak da je za samo 3 sata izliječio sebe od upale pluća. U videu možete da vidite i koja adekvatna doza vitamina C je pomogla djetetu da se u potpunosti prirodno oporavi od ozbiljne respiratorne bolesti.

Vitamin C je esencijalan za tjelesno zdravlje i regeneraciju. Možete da ga pronađete u svježem voću, povrću, lisnatom povrću, mahunarkama, nekim vrstama proklijalih žitarica i algama.